Advertentie verwijderd

Kamer Achter de Lange Stallen in Breda

4811 HM Breda (Noord-Brabant)

€840 Huurprijs p.m.
50 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Te huur in Breda, Centrum, 3-kamer appartement op unieke locatie.

Het appartement is gelegen in het centrum van Breda, is ruim van opzet en heeft verder uitzicht op de winkelstraat, Ginnenkenstraat. Rondom Binnen enkele minuten bevindt u zich midden in het centrum van Breda, u vindt hier alle gewenste voorzieningen zoals: diverse winkels, supermarkten, restaurants en café's. Tevens zijn er diverse bushaltes op loopafstand bereikbaar en bevindt het centraal station zich op 5 minuten fietsafstand. Nabij het centrum ligt het stadspark Valkenberg, in verschillende seizoenen van het jaar worden hier diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

Het appartement is voorzien van:

Ruime woonkamer Grote hal Nette keuken met aansluiting voor een gaskookplaat 2 slaapkamers Badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting

Het appartement is geschikt voor maximaal 2 personen.

De huurprijs bedraagt € 915,- inclusief voorschot G/W/L en servicekosten. Huurtoeslag is niet mogelijk. De borgstelling staat gelijk aan tweemaal de maandhuur (incl. huurprijs). Naast de bovenvermelde kosten dient éénmalig administratie-/contractkosten te worden voldaan ten bedrage van € 215,-.

Indien u een bezichtiging gepland heeft, kun u zich na ontvangst bevestiging melden voor uw afspraak achter de friettent bij de grote witte poort.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Achter de Lange Stallen Breda

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 840 p/m
Beschikbaar per
Direct