Advertentie verwijderd

Appartement Rozemarijnstraat in Breda

4811 LV Breda (Noord-Brabant)

€275 Huurprijs p.m.
15 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Studentenkamers te huur in het centrum van Breda.

De kamers zijn gelegen in het centrum van Breda, Rozemarijnstraat. Binnen enkele minuten bevindt u zich midden in het centrum van Breda, u vindt hier alle gewenste voorzieningen zoals: diverse winkels, supermarkten, restaurants en café's. Tevens zijn er diverse bushaltes op loopafstand bereikbaar en bevindt het centraal station zich op 5 minuten fietsafstand. Nabij het centrum ligt het stadspark Valkenberg, in verschillende seizoenen van het jaar worden hier diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Ook de verschillende hoge scholen zijn binnen ca.15 min fietsafstand te bereiken, wat deze locatie uiterst geschikt maakt voor studenten die houden van het bruisende leven wat Breda te bieden heeft.

We hebben momenteel 2 kamers beschikbaar voor studenten, deze varieren in oppervlakte

  • Kamer 1 € 300,- per maand incl. servicekosten, ca.10 m2, deze kamer beschikt over een wastafel

  • Kamer 2 € 415,- per maand incl servicekosten, ca.18 m2, deze kamer beschikt ook over een eigen kitchenette en wastafel

De keuken en sanitaire voorzieningen worden gedeeld met ca.2 medebewoners.

De huurprijs bedraagt tussen de € 300,- en € 415,-inclusief voorschot G/W/L en servicekosten. Huurtoeslag is niet mogelijk. De borgstelling staat gelijk aan tweemaal de maandhuur (incl. huurprijs). Naast de bovenvermelde kosten dient éénmalig administratie-/contractkosten te worden voldaan ten bedrage van € 215,-.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
15 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Rozemarijnstraat Breda

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 275 p/m
Beschikbaar per
Direct