Advertentie verwijderd

Appartement Hooilaan in Breda

4816 EC Breda (Noord-Brabant)

€900 Huurprijs p.m.
43 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

De knusse woning is gelegen op een rustige locatie op 5 minuten afstand van het centrum. Een ideale woning voor twee vrienden/vriendinnen die samen willen wonen.

Via de gezamenlijke entree heb je toegang tot het appartement. Het appartement bestaat uit een woonkeuken met een oppervlakte van ca.15m². Deze is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer. De keuken is voorzien van een koelkast, vriezer en afzuigkap. Aan de voorzijde van de woning zijn 2 knusse slaapkamers gelegen. De oppervlaktes van de slaapkamers zijn 9 m² en 11 m². Met deze woning kun je qua indeling alle kanten op; je kunt een van deze slaapkamers eventueel ook gebruiken als woonkamer wanneer je maar 1 slaapkamer nodig hebt. Dan beschik je dus over een aparte keuken, woonkamer en slaapkamer! De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet. Het appartement is voorzien van een nieuwe laminaatvloer en is afgewerkt met fris wit geschilderde muren. Er is een gezamenlijke waslegenheid waar je gebruik kan maken van de wasmachine en droger. Deze deel je met de bewoners van de 2 andere appartementen.

De woning is gelegen in een verkeersluwe straat in de wijk “Doornbos”, op korte afstand van een kleinschalig winkelcentrum, scholen, het centrum en het overdekt winkelcentrum “Moerwijk”. Op enkele minuten afstand is de toegangsweg tot de A16 en A27 gelegen. Het centrum en het CS vind je op 10 minuten afstand.

De huurprijs is 900 euro per maand inclusief gas, water, licht, tv, internet en belastingen. Voor 2 personen is de huurprijs 950 euro per maand.

De eerste bezichtiging vindt plaats op dinsdag 30 juni vanaf 10.00 uur in tijdsblokken van 10 minuten. Aanmelden hiervoor kan alleen telefonisch via *******.

Voor het netjes opleveren van de studio betaal je instapkosten van €1097,- excl. BTW direct aan de verhuurder. De woning wordt daarvoor als volgt opgeleverd:

  • Wit geschilderde en strakke witte wanden (mogelijk al eerder gewit en gestuukt)
  • Wit geverfde plafonds (mogelijk al eerder gewit)
  • Plafondverlichting in woongedeelte en badkamer
  • Schoonmaak voor oplevering
  • WC-rol houder
  • WC-bril

Hou rekening met het volgende:

  • De verhuurder is op zoek naar werkende of studerende huurders die 3x netto de maandhuur verdienen OF
  • Werkende huurders of studerende huurders met garantstelling van ouders die 5x netto de maandhuur verdienen OF
  • Een studerend stelletje met garantstelling van ouders die 5x netto de maandhuur verdienen
  • Geen huurtoeslag mogelijk

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
43 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Hooilaan Breda

Extra informatie

Bad
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 900 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar