Advertentie verwijderd

Kamer Dillenburgstraat in Breda

4835 ED Breda (Noord-Brabant)

€466 Huurprijs p.m.
18 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Deze kamer kan bezichtigd worden tijdens de open kamer route op 19 juni van 11.15 tot 12.00 uur. Schrijf je in en meld je daarna telefonisch aan voor deze open kamer route via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Op de tweede verdieping van een groot herenhuis in 't Ginneken is deze speelse kamer gelegen voor een vrouwelijke studente.

De kamer is gelegen aan de achterzijde van het pand. Je komt binnen in het woongedeelte en via een vast trapje is de slaap-vide te bereiken met ruimte voor een tweepersoons matras/laag bed. Hier bevindt zich ook een raam voor frisse lucht en licht. De kamer is afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer en dubbel glas. Op dezelfde verdieping is de gezamenlijke keuken voorzien van alle gemakken, de douche en toilet te bereiken. Deze voorzieningen deel je met de andere twee vrouwelijke kamerbewoners. Het centrum is per fiets in tien minuten te bereiken. Diverse winkels aan het Valkeniersplein en het gezellige Ginneken marktje zijn op loopafstand te bereiken.

Kortom een gezellige kamer op toplocatie in Breda Zuid!

Interesse in een bezichtiging? Neem dan telefonisch contact op via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Bij deze woning betaal je 250,00 administratiekosten + 21% BTW op het moment dat je de kamer gaat huren. Indien garantstelling ook garantstellingskosten a € 49,50 +21% BTW)

Hou rekening met het volgende:

  • De verhuurder is opzoek naar een vrouwelijke student met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur netto verdienen. Of een student die de maandhuur 3x netto verdiend.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
18 m²
Inhoud
120 m³
Aantal kamers
1 kamer
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Dillenburgstraat Breda

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 466 p/m
Beschikbaar per
Direct