Advertentie verwijderd

Huis Raadhuisstraat in Breda

4835 JB Breda (Noord-Brabant)

€1.695 Huurprijs p.m.
106 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Authentieke woning aangeboden per 1 augustus 2020

Dit prachtige pand gelegen midden in het Ginneken / Breda zuid valt onder het beschermd stadsgezicht. Nabij de Ginnekenmarkt met zijn gezellige cafés en terrassen en het Markdal en Mastbos waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Indeling van het pand : Via een kleine hal kom je in de woonkamer met houten vloer en balken plafond. De knusse keuken is gelegen aan de achterzijde van het pand. Deze is voorzien van alle essentiële apparaten en heeft linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. schuifpui geeft toegang op een deels afgesloten tuintje op het zuiden met gezellige hoekjes om te zitten. Verder bereik je vanuit de keuken de badkamer met inloopdouche en toilet, en ook de toegang tot de kelder. De bovenverdieping is bereikbaar via een trap vanuit de kamer. De rond houten gebinten van het plafond zijn authentiek en sfeervol. Deze verdieping heeft een open karakter met verschillende hoeken en een slaapkamer die afgesloten kan worden. De vide is met een losse trap bereikbaar. Verder is er een afgesloten CV ruimte met bergruimte.

Gebruik van de gang met poort naar de straat wordt gedeeld met de naaste buren. Het pand is op traditionele wijze gebouwd. Muren zijn als spouwmuren opgetrokken in metselsteen. Vloeren van hout en beton en de dakschilden zijn geïsoleerd met glaswol en dakpannen. Alle ramen hebben dubbel geïsoleerde beglazing. En alle ruimtes hebben ventilatie.

Roken en huisdieren zijn niet toegestaan

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
106 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Raadhuisstraat Breda

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.695 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar