Advertentie verwijderd

Studio Goeseelsstraat in Breda

4817 MV Breda (Noord-Brabant)

€772 Huurprijs p.m.
29 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Nieuwbouwstudio met huurtoeslag (23+)!

luxe studentenstudio centraal gelegen aan de goeseelsstraat.

deze luxe studio is gelegen in het studentencomplex genaamd brinker, hier kun je jouw gehele studentenperiode blijven wonen. iedere studio is uitgevoerd met een spoelbak, kookplaat, afzuigkap en koelkast. Daarnaast beschikt iedere studio over een compleet uitgevoerde badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel.

het complex wordt bereikt via twee royale entrees met bellentableau en postbussen. er is een huismeester aanwezig, die zorg draagt voor de veiligheid in en om het complex.

het studentencomplex is gelegen op 5 minuten loopafstand van de hoofdlocatie van buas en op 5 minuten fietsafstand van avans hogeschool en het centraal station.

breda is een heerlijke stad met een verscheidenheid aan terrassen, cafeetjes en restaurants. Zelfs bossen, om te sporten, en water zijn in breda voldoende aanwezig. in het valkenbergpark kan men in de zomer maanden genieten van live muziek. voorde dagelijkse boodschappen kun je lopend terecht bij de verschillende supermarkten op de teteringsedijk en het brabantplein.

studeer je in breda? dan heb je nu de kans om deze stad met z’n inwoners te leren kennen en kun je nog dit jaar overstappen naar een prachtige studio in het complex brinker!

de huurprijs is inclusief stookkosten, water, elektra, internet en servicekosten. Huurtoeslag zal mogelijk zijn bij alle studio’s van dit project. hieraan gelden wel de wettelijke voorwaarden te vinden op www. Toeslagen. Nl

ben je onder de 23 jaar? Dan komen voor jou enkel de medium studio’s in aanmerking voor huurtoeslag gezien de kale huurprijs. Deze medium studio’s zijn in de meerderheid bij dit project. meld je voor de medium studio’s aan voor de wachtlijst! Meer informatie hier over kun je telefonisch opvragen via *******.

ben je boven de 23 jaar? Dan kom je, gezien je leeftijd, bij deze large studio in aanmerking voor huurtoeslag wanneer je voldoet aan de wettelijke voorwaarden.

voor het instapklaar opleveren van de studio’s betaal je een bedrag aan opleverkosten direct aan de verhuurder.

opleverkosten welke direct aan de verhuurder moeten worden voldaan zijn € 995,- exclusief btw. de woning wordt daarvoor als volgt opgeleverd:

 • wit geschilderde en strak gestuukte wanden . I. P. V. Behangklaar (i. P. V. Zelf voorlijmen, stuken, latexen)
 • met spack afgewerkte en wit geverfde plafonds
 • plafondverlichting in woongedeelte en badkamer
 • schoonmaak voor oplevering
 • wc-rol houder
 • wc-bril

in tegenstelling tot onze werkwijze zoals je op onze website kunt lezen, rekenen wij bij dit project geen administratiekosten. Indien je garantstelling nodig hebt betaal je eenmalig garantstellingskosten.

de kamers zullen worden opgeleverd met:

 • eigen badkamer
 • eigen keukenvoorziening
 • eigen koelkast
 • gedeelde wasmachines en drogers (tegen betaling)

hou rekening met de volgende huurvoorwaarden:

 • inschrijving op een onderwijsinstelling is verplicht
 • de borg is 2x de maandhuur
 • de verhuurder is opzoek naar een student met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur verdienen of een student welke zelf voldoet aan de inkomenseis, waarvoor je 3x de maandhuur netto dient te verdienen uit vaste uren. Studie financiering en enige vorm van uitkeringen tellen niet.

interesse in een bezichtiging van deze studio? Dan dien je jezelf in te schrijven op www. makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Nl en de inschrijfkosten te hebben voldaan. Heb je dit voldaan? Neem dan telefonisch contact op via *******. de bezichtigingen vinden plaats op donderdag 6 augustus vanaf 10 uur in blokken van 10 minuten.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
29 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Goeseelsstraat Breda

Extra informatie

Tuin
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 772 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar