Advertentie verwijderd

Appartement Haagweg in Breda

4813 XC Breda (Noord-Brabant)

€1.495 Huurprijs p.m.
100 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Algemeen Op een goede locatie in de wijk Princenhage gelegen, zeer royale en volledig gerenoveerde, karakteristieke bovenwoning (maisonette), bestaande uit 4 ruime kamers, een badkamer en een luxe keuken. Bij de renovatie zijn de authentieke elementen van de woning bewaard gebleven.

Begane Grond Ruime hal (ca.1.15 x 2.20 m) met trapopgang naar de eerste verdieping. De muren in de hal zijn voorzien van een tegellambrisering (metrotegels) en de vloer is voorzien van een originele, volledig in tact zijnde terrazzo vloer. In de hal is tevens de meterkast geplaatst (7 groepen, 2 aardlekschakelaars en een TV versterker). Via de hal is de kelder op stahoogte bereikbaar (de kelder is droog en de afmetingen zijn 3.00 x 2.60 m).

1e Verdieping Royale overloop (ca.1.70 x 1.70 m) met trapopgang naar de tweede verdieping en een ruime garderobekast (waar tevens koffers of dozen opgeborgen kunnen worden). Woonkamer (ca.4.20 x 3.50 m), gelegen aan de voorzijde met een originele marmeren schouw, een aansluiting voor een gashaard en twee vaste kasten. Eetkamer (ca.4.30 x 4.20 m), tevens voorzien van een originele marmeren schouw, een aansluiting voor een gashaard en twee vaste kasten. Keuken (ca.4.00 x 2.50 m) met een originele schouw waar een afzuigkap in geplaatst kan worden. De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur en grote gasstove Badkamer (ca.2.50 x 1.30 m), luxe afgewerkt met douche, vaste wastafel (Villeroy & Boch) en toilet (eveneens van Villeroy & Boch).

2e Verdieping Overloop (ca.1.65 x 1.20 m) met authentieke lichtkoepel en een ruimte die plaats biedt aan de C. V. -ketel (Nefit Topline 2008). Tevens vindt u in deze ruimte aansluitpunten voor de wasapparatuur. Voorts toegang tot: Voorkamer (ca.4.20 x 3.90 m) met een wastafel en een authentieke houten schouw. Achterkamer (ca.4.40 x 4.20 m), eveneens met een wastafel en een authentieke houten schouw. Een loopdeur geeft toegang tot een ruim dakterras (ca.5.40 x 3.30 m), welke is gelegen op het zuiden.

Bijzonderheden Alle kamers zijn voorzien van een TV-, internet- en telefoonaansluiting. Alle wanden en plafonds zijn opnieuw gestukadoord en de plafonds zijn voorzien van ornamenten. De CV is nieuw aangelegd en de elektra-, gas- en waterleidingen zijn vernieuwd (2008). Het dak van de woning is vernieuwd en geïsoleerd (2008). De woning is in 2008 aan de buitenzijde geschilderd. Alle goten zijn vernieuwd (2008). Alle leidingen zijn netjes in de muren en vloeren verwerkt. De 2e etage is voorzien van dubbele beglazing.

Ligging De woning is gelegen in een mooi gedeelte van de wijk Princenhage, op loopafstand van de gezellige Haagse mark. Winkels, scholen, sport- en speelmogelijkheden bevinden zich op korte afstand van de woning. Ook de diverse uitvalswegen zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

De woning is geheel gemeubileerd en de kosten voor, servicekosten, internet, TV en gemeentebelastingen zijn inclusief.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1924
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Haagweg Breda

Extra informatie

Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.495 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar