Advertentie verwijderd

Appartement Schans in Breda

4814 EV Breda (Noord-Brabant)

€795 Huurprijs p.m.
35 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Praktisch ingedeeld appartement met balkon

Via de gezamenlijke entree heb je toegang tot het appartement welke gelegen is op de gehele eerste verdieping. Je komt binnen in de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een koel(vries)kast, afzuigkap en elektrische kookplaat. Via de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer welke gelegen is aan de achterzijde. De ruime badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Bij de woning hoort ook nog een eigen balkon welke rustig gelegen is aan de achterzijde van de woning. De woning is voorzien van een nette laminaatvloer en witte muren. Je kan gezamenlijk gebruik maken van de wasmachine en droger die op de begane grond te vinden zijn.

De woning is gelegen in een rustige straat in Breda Haagpoort. Binnen 10 minuten lopen sta je in het Centrum van Breda. Om de hoek is elke zaterdag een gezellige markt.

De huurprijs van de woning is € 795,00 inclusief G/W/L, gemeentelijke belastingen en TV/internet. Voor een tweede persoon betaal je €50,00 extra.

De bezichtiging vindt plaats op woensdag 19 augustus vanaf 11.00 uur in tijdsblokken van 10 minuten. Aanmelden hiervoor kan enkel telefonisch via ******* wanneer je ingeschreven bent.

Wanneer je deze studio gaat huren betaal je aan ons kantoor €250,00 administratiekosten +21% BTW. (indien van toepassing garantstellingskosten)

Hou rekening met het volgende:

  • Huurtoeslag niet mogelijk
  • Geschikt voor 1 of 2 personen. Een 2e persoon betaald €50,- extra.
  • Voorkeur voor een werkende huurder die voldoet aan de inkomenseis van 3x de maandhuur netto OF met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur verdienen netto.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
35 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Schans Breda

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 795 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar