Advertentie verwijderd

Appartement Chopinstraat in Breda

4837 BD Breda (Noord-Brabant)

€950 Huurprijs p.m.
53 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Dit sfeervolle appartement ligt op de eerste verdieping. U bereikt het met een trap. U heeft de beschikking over een sfeervolle L-vormige woonkamer met een grote raampartij over de gehele breedte van het appartement verder een keuken, slaapkamer en een badkamer. Tevens heeft heeft u ook beschikking over een groot en ruim balkon zie zowel vanuit de woon- als slaapkamer bereikbaar is, aan de achterzijde heeft u de mogelijkhedi om een dakterras aan te leggen deze bereikt u via de keuken. Het appartement biedt veel privacy doordat het vrijstaand gelegen is. (De inbouwkast in de slaapkamer is ter overnamen).

Ruiterbos (Breda Zuid) ligt tussen de Graaf Engelbertlaan en het mastbos. Het grootste deel van deze wijk bestaat uit (deels vooroorlogse) luxueuze woningen. Dit deel grenst aan het befaamde Mastbos. Tevens bestaat een deel van deze wijk uit ‘Herenhuizen’ (Baronielaan) en een klein deel bestaat uit woningen in een rij en wat flats. Er wonen ca. 2.400 mensen in deze buurt.

1ste verdieping Hal (2,5 x 1,35) Woonkamer (4,50 x 3,75) Woonkamer (extra) (3,65 x 3,35) Keuken (1,80 x 3,35) Slaapkamer 1 (3,45 x 3,20) Badkamer 1 (1,35 x 2,80)

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
53 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Chopinstraat Breda

Extra informatie

Balkon
Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 950 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar