Advertentie verwijderd

Studio Boschstraat in Breda

4811 GC Breda (Noord-Brabant)

€650 Huurprijs p.m.
26 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Sfeervolle studio met vide in Breda Centrum.

Via de gezamenlijke entree heb je toegang tot de studio welke gelegen is op de tweede verdieping aan de voorzijde. Je komt binnen in de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, koel(vries)kast en afzuigkap. Tegenover de keuken heb je toegang tot de badkamer. De moderne badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Er zijn hoge plafonds in de woonkamer met veluxramen en 2 kleine raampjes aan de voorzijde. In de woonkamer heb je middels een vaste trap toegang tot de slaapvide. Ook op de slaapvide heb je een veluxraam. De gehele studio is netjes afgewerkt met witte muren en een donkere laminaatvloer. Je kan gezamenlijk met de andere bewoners gebruik maken van de wasmachine en droger welke zich op de eerste verdieping bevinden. Parkeren kan met een parkeervergunning. Alle informatie hierover kun je krijgen bij de Gemeente Breda.

De studio is gelegen in hartje Centrum Breda. Binnen 5 minuten lopen sta je midden in de binnenstad of op het Centraal Station van Breda.

De huurprijs bedraagt € 650,00 inclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen. De borg bedraagt € 650,00. In overleg kan het zijn dat bij onzekere situaties gevraagd wordt een hogere borg te betalen.

Heb je interesse in de woning? Schrijf je dan in op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Breda (indien je dit nog niet gedaan hebt) en meld je daarna telefonisch aan via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. op werkdagen van 10 tot 12 uur voor de bezichtiging op dinsdag 19 januari om 16.30 uur.

We zullen de woning bezichtigen in tijdsblokken van 10 minuten. Mondkapje is verplicht en we vragen je met maximaal 1 persoon te komen bezichtigen. Vrienden/familie kunnen via video(bellen) mee bezichtigen.

Wanneer je deze woning gaat huren betaal je aan ons kantoor administratiekosten van € 250,00 + 21% BTW (Indien nodig garantstellingskosten)

Hou rekening met het volgende:

  • Geschikt voor 1 persoon die werkt en voldoet aan de inkomenseis van 3x de maandhuur netto OF een werkende huurder met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur netto verdienen
  • Geen huurtoeslag mogelijk

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
26 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Boschstraat Breda

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 650 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar