Advertentie verwijderd

Appartement Pelmolenhof in Breda

4811 LZ Breda (Noord-Brabant)

€860 Huurprijs p.m.
45 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Supertoffe studio te huur aan de zuidzijde van de Haagdijk, in één van de oudste straten van Breda.

In deze inspirerende omgeving is het gezellig, afwisselend en leuk wonen. De Haagdijk is recent opnieuw ingericht en veel van de historische panden zijn in oude glorie hersteld. Ondanks alle vernieuwingen zal de wijk haar oorspronkelijke, levendige karakter nooit verliezen. Op de (Nieuwe) Haagdijk is veel te doen en het bruist er van de activiteiten.

De buurtbewoners houden van hun leefomgeving. Veel culturen komen er samen, het is er ouderwets gezellig en je hebt er alle winkels in de buurt. Van Albert- Heijn tot de meest uitlopende exotische toko's, op de Haagdijk kun je terecht voor alledaagse én specifieke boodschappen. Ook zijn er veel speciaalzaakjes, monumentale gebouwen en goede restaurantjes.

Deze studio heeft een oppervlakte van ca 45m². De woon/slaapkamer heeft een open keuken met vaatwasser, gasfornuis en afzuigkap. De huurprijs van €860 is inclusief de huur van een parkeerplaats op het afgesloten terrein. De servicekosten bedragen 25 euro per maand en zitten in de huurprijs van €860.

Wonen achter de Haagdijk betekent rustig wonen in de Bredase binnenstad. Maar eenmaal de hoek om sta je plotseling midden in het leven. Het is een karakteristieke en bruisende locatie. Wie er eenmaal woont, gaat er niet snel meer weg.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Benedenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
45 m²
Perceeloppervlakte
85 m²
Inhoud
250 m³
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Pelmolenhof Breda

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 860 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar