Advertentie verwijderd

Kamer Mgr. Nolensplein in Breda

4812 JC Breda (Noord-Brabant)

€400 Huurprijs p.m.
10 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Studentenkamer in de wijk Heuvel/Princenhage

Deze kamer is gelegen op de eerste etage aan de voorzijde. De oppervlakte van de kamer is ca. 9m2. In het huis zijn nog 3 andere kamers aanwezig. Je deelt met elkaar de faciliteiten. Er is een gezamenlijke keuken aanwezig op de eerste etage die is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vrieskast. Vanuit de keuken kom je op het dakterras. De badkamer die tevens op de eerste etage is gelegen heeft een wastafel, douche en toilet. Ook bevinden zich hier de wasmachine en wasdroger.

De huurprijs bedraagt €400,- inclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen. De borg bedraagt €500,-. In overleg kan het zijn dat bij onzekere situaties gevraagd wordt een hogere borg te betalen. Heb je interesse in de kamer? Schrijf je dan in op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Breda (indien je dit nog niet gedaan hebt) en meld je daarna telefonisch aan via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. voor een bezichtiging.

Wanneer je deze woning gaat huren betaal je aan ons kantoor € 99,- excl. btw aan administratiekosten. (indien van toepassing ook garantstellingskosten)

Hou rekening met het volgende:

  • De verhuurder is op zoek naar studenten die voldoen aan de inkomenseis van 3x de maandhuur netto. OF studenten die garantstelling hebben van ouders/familie die 5x de maandhuur netto verdienen.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
10 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Mgr. Nolensplein Breda

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 400 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar