Advertentie verwijderd

Appartement Mastbosstraat in Breda

4813 GT Breda (Noord-Brabant)

€1.375 Huurprijs p.m.
73 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

De woning is gelegen aan de Mastbosstraat, dichtbij de gezellige kern van Princenhage en het mooie Mastbos en natuurlijk op korte afstand (met fiets of auto) naar de binnenstad van Breda.

De woning heeft een volledige transformatie ondergaan. Het gaat namelijk om het voormalige hoofdkantoor van Veolia. De woning heeft een woonoppervlakte van ongeveer 75 m2 en heeft 2 slaapkamers een badkamer met toilet, een separate extra toilet, een nieuwe mooie keukens compleet met inbouw apparatuur, een berging en 1 parkeerplaats. Ook heb je een terras van 7 m2.

De woning is volledig “gasloos” opgeleverd, verwarming en koken gebeurd elektrisch, de woning is zeer goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. De woning is voorzien van een moderne PVC visgraat vloer en er hangen overal nette gordijnen.

De huurprijs is € 1375, per maand exclusief elektriciteit en water, incl. een privé parkeerplaats. Er zijn géén bijkomende servicekosten.

Ben jij geïnteresseerd neem dan contact met ons op via w w w . h u i s a d v i s e u r . c o m of via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
73 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Mastbosstraat Breda

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.375 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar