Advertentie verwijderd

Appartement Walenburgstraat in Breda

4834 RT Breda (Noord-Brabant)

€1.050 Huurprijs p.m.
89 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Walenburgstraat te Breda

In de wijk "IJpelaar" gelegen 3 kamerappartement aan de Walenburgstraat in Breda-Zuid. Het appartementencomplex is in 2003 geheel gerenoveerd en is gunstig gesitueerd ten opzichte van winkels, uitvalswegen en tal van voorzieningen. Het appartement heeft een ruime berging op de begane grond en men kan vrij parkeren op eigen terrein. Verwarming geschiedt middels blokverwarming en de warmwatervoorziening middels een elektrische boiler.

De indeling is als volgt:

Begane grond: Afsluitbare entree met bellentableau en brievenbus. Trappenhuis en liftinstallatie.

De entree/hal is voorzien van meterkast.

De woonkamer met aparte keuken keuken beschikt over een recht opgesteld keukenblok met onder- en linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. keuken biedt tevens toegang tot het balkon.

Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde

Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde

De badkamer is voorzien van een betegelde vloer en wanden en beschikt over een douche en een wastafel. Het toilet is apart gesitueerd en de wasmachineaansluiting bevindt zich in de tweede slaapkamer. In de onderbouw beschikt het appartement over een berging (voorzien van elektra).

Servicekosten bedragen € 170 per maand (hier zitten onder andere de stookkosten en het voorschot voor water in). De huurprijs is als volgt opgebouwd: Huurprijs: €1050 Servicekosten: €80 Stookkosten: €90

Om in aanmerking te komen, dien je te voldoen aan de inkomenseis (hiervan wordt niet afgeweken): 3x de huurprijs op basis van 1 inkomen. Het tweede inkomen telt voor 50% mee.

Let op: De woning wordt officieel kaal opgeleverd, maar de huidige bewoner biedt linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. ter overname aan (waaronder de vloer)!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
89 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Walenburgstraat Breda

Extra informatie

Balkon
Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.050 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar