Advertentie verwijderd

Appartement Spoorstraat in Breda

4811 BC Breda (Noord-Brabant)

€1.495 Huurprijs p.m.
116 m²
5 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Dit unieke woonobject is in de afgelopen jaar grondig gemoderniseerd met behoud van authentieke elementen. De woning is onder andere ingedeeld met een moderne keuken en (nieuwe 2021)badkamer, een woonkamer en vier kamers gelegen op de 1e & 2de verdieping. 2 kamers hiervan zijn volwaardie slaapkamers de andere twee te gebruiken als hobby/studie en/of werkkamer.

Bijzonderheden Deze woning beschikt over diverse authentieke elementen zoals de hoge plafonds, originele paneeldeuren, een schouw in de woonkamer (momenteel niet meer in gebruik). De gehele woning is luxe afgewerkt en er is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Gelegen in Breda ligt dit bijzondere appartement in de Spoorstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 100 m2, is gebouwd in 1900 en heeft een energielabel D. Leuk wonen in Breda. Dat kan goed in deze buurt. Spoorstraat is gelegen in de buurt Station. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Breda, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation en stadspark Valkenberg. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 8 minuten rijden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
116 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Spoorstraat Breda

Extra informatie

Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.495 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar