Advertentie verwijderd

Appartement Mauritsstraat in Breda

4811 EP Breda (Noord-Brabant)

€425 Huurprijs p.m.
12 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Te huur studentenstudio aan de centrumrand van Breda

Deze woonruimte is gelegen aan de achterzijde van een mooi pand aan de Mauritsstraat te Breda, aan de rand van het centrum. Alle gewenste voorzieningen zoals supermarkten, overige winkels en horecavoorzieningen zijn vlakbij; het centrum ligt letterlijk aan de overkant van de straat. Om de hoek liggen meerdere bushaltes en het centraal station van Breda is per fiets maar ook te voet in 5 minuten te bereiken. Parkeren kan voor de deur, echter wel betaald. Het is mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor meer info verwijzen wij u graag naar de website van de gemeente Breda.

Door de ligging aan de achterzijde is er een rustig woongenoot terwijl het pand toch midden in de stad ligt. De kamer van ca. 12m2 is gelegen op de begane grond en voorzien van:

Eigen keukenblok Badkamer met toilet en douche Entree en de tuin worden gedeeld met één andere bewoner

De woning is uitsluitend bestemd voor maximaal 1 bewoner. Inschrijven op adres is mogelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan.

De huurprijs per maand bedraagt € 425,- exclusief voorschot gas, water, licht en servicekosten. huurtoeslag is niet mogelijk. Voor deze woning dient een borg te worden betaald welke is gelijkgesteld aan tweemaal de incl. huurprijs. Naast bovenvermelde kosten dient éénmalig €250,- aan verhuurkosten te worden voldaan.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
12 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Mauritsstraat Breda

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 425 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.