Advertentie verwijderd

Appartement Coulissen in Breda

4811 DX Breda (Noord-Brabant)

€1.450 Huurprijs p.m.
107 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Op gewilde locatie in het centrum van Breda gelegen royaal 3-kamer appartement met een fantastisch uitzicht op het Chassepark en de Wilhelminasingel. Dit appartement is gesitueerd op de 2de woonlaag van een in totaal 6 woonlagen tellend complex en heeft een inpandig balkon gelegen op het zuiden. Het appartement beschikt over een eigen opgang, eigen berging en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder onder het complex.

Het appartement is 21 jaar aan één persoon verhuurd geweest en zal een nieuwe vloer krijgen, een schilderbeurt en de keuken en badkamer worden gemoderniseerd.

Indeling: Entree, hal met apart toilet en garderobe, royale woonkamer ca. 43m2 met open keuken ca. 6m2 en loggia ca. 10m2, twee slaapkamers van ca. 12m2, een badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en tweede toilet en inpandige berging ca. 5m2 met aansluiting wasmachine.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
107 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Coulissen Breda

Extra informatie

Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.450 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.