Advertentie verwijderd

Appartement Dirk Hartogstraat in Breda

4812 GE Breda (Noord-Brabant)

€1.595 Huurprijs p.m.
120 m²
4 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Dit appartement op de bovenste (19e!) verdieping met een fantastisch uitzicht over het Mastbos is een type J heeft een totale woonoppervlakte van maarliefst 120m² met oa een woonkamer/keuken ca 54m2 en heeft 3 slaapkamers (7,2m2, 10,5 en 16,6,m2),

Dit appartement heeft een parkeerplaats onder het complex, een eigen berging, gemeenschappelijke fietsenberging en twee liften. Dit appartement is gesitueerd in de exclusieve woontoren "Constant" in een parkachtige omgeving aan de rand van het groene buitengebied van Breda, doch letterlijk op fietsafstand van het centrum.

Begane grond Hier treft u de entree aan van het complex. Dit betreft een afgesloten ruime centrale entree met de opstelling van de brievenbussen, het trappenhuis, 2 liften en toegang tot de bergingen en parkeergarage.

Appartement De hal/ entree biedt toegang tot de living/keuken, bijkeuken, badkamer, 3 slaapkamers, de toiletruimte, kast en de technische ruimte.

Toiletruimte De separate, betegelde toiletruimte heeft een wandcloset en fonteintje.

Badkamer Betegelde badkamer van met ligbad, separate douche en vaste wastafel.

Technische ruimte In de technische ruimte treft u de mechanische ventilatie-unit vv van warmteterugwinfunctie aan.

Bijkeuken Hier zijn de aansluitpunten voor de wasmachine en de wasdroger aangebracht.

Berging Beneden in het gebouw is een privé berging aanwezig.

Het balkon (12,9m2) ligt op het zuiden.

De keuken heeft een keramische kookplaat, combi-magnetron, vaatwasser, wasemkap en een inbouwkoelkast.

Er is een parkeerplaats in de garage gereserveerd.

Het complex is gelegen in het "Woonpark Sculptura", ten zuidwesten van Breda. Deze groene wijk met een geheel eigen karakter, grenst aan de ecologische zone "het Mastbos" en is daarmee onderdeel van de groene long die de bruisende Bredase binnenstad verbindt met het buitengebied. "Woonpark Sculptura" grenst aan het recentelijk aangelegde park en is tevens op korte afstand gesitueerd van de gezellige oude dorpskern van Princenhage.

Het centrum van Breda met haar royale voorzieningen niveau is op fietsafstand gelegen. Tevens is er een uitstekende busverbinding naar de omliggende woonwijken en het Centraal Station. Het rijkswegennet A16, A27, A58 en A59 is eenvoudig te bereiken.

De appartementen in dit complex worden volledig verwarmd door middel van vloerverwarming. Hierdoor zijn er geen radiatoren aanwezig, wat een extra ruimtelijk effect geeft. Dit klimaatsysteem zorgt ervoor dat het appartement op aangename temperatuur blijft, waarbij de temperatuur per ruimte instelbaar is. Dit appartement beschikt tevens over een comfort koeling systeem. Dat wil zeggen dat het koele water dat tijdens de zomer door de vloerleidingen wordt gepompt, de warmte uit de woning opneemt. Zo blijven alle ruimtes ook tijdens de warme zomerdagen op een aangename temperatuur. Voor de ventilatie binnen het appartement is een mechanische ventilatie met warmte-terugwininstallatie aanwezig.

  • Aan deze presentatie kunnen geen rechten ontleend worden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011
Woonoppervlakte
120 m²
Inhoud
300 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Dirk Hartogstraat Breda

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.595 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.