Advertentie verwijderd

Huis Ruysstraat in Bussum

1403 SJ Bussum (Noord-Holland)

€850 Huurprijs p.m.
75 m²
5 kamers
Kaal

Over deze woning

** Open Huis maandag 25 maart 2019 tussen telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. uur**

Lagere huur voor mensen met een middeninkomen! Om deze woning bereikbaar te maken voor de middeninkomens is de huur verlaagd van € 1.000,- naar € 850,- per maand.

Kandidaten die doorstromen vanuit een sociale huurwoning van een corporatie binnen de Gooi- en Vechtstreek hebben voorrang bij toewijzing.

Op loopafstand van winkels en natuurgebied gelegen middenwoning met vrijstaande stenen berging, achtertuin en achterom. De woning is deels gemoderniseerd en goed afgewerkt, ligt op loopafstand van de Bussumer Heide, dicht bij de winkels, openbaarvervoer en uitvalswegen.

Begane grond Voortuin, entree, gang, meterkast, toilet, lichte woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin, dichte keuken met keukenblok, wasmachineaansluiting en toegang naar de tuin.

Eerste verdieping Overloop, 3 in grootte variërende slaapkamers, badkamer met douche en wastafel. Vlizotrap naar bergzolder.

Huurprijs € 850,- exclusief € 6,20,- servicekosten

Om in aanmerking te komen voor deze vrijesector woning mag het gezamenlijk bruto jaarinkomen niet hoger zijn dan € 48.655,- en niet lager dan € 40.800,-.

Voor deze woning is een open huis gepland op d.d. maandag 25 maart 2019 tussen telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. uur. Tijdens dit open huis kunt u een lotingsformulier verkrijgen. We loten de volgorde van de kandidaten waarmee wij in gesprek gaan. De loting vindt bij verhuurder op kantoor plaats. Alleen de eerste kandidaat zal telefonisch benaderd worden. Het is niet mogelijk om voor het bovengenoemde tijdstip de woning te bezichtigen. U hoeft zich niet van te voren aan te melden voor dit open huis.

Bij interesse in deze woning zal het inkomen getoetst worden aan de hand van een recente werkgeversverklaring, de laatste salarisstrook, de inkomstenverklaring van de belastingdienst en/of aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast vragen wij om een recent uittreksel van de basisregistratie (BRP). Mocht u de eerste kandidaat zijn, dan moet u de genoemde gegevens binnen 1 werkdag aan kunnen leveren. Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid. EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Bij alle verhuringen geldt _ ook indien aan alle voorwaarden is voldaan - dat de verhuurder het recht van gunning behoudt. Bij verhuring bedraagt de minimale huurtermijn één jaar, vragen wij een waarborgsom van minimaal één maand huur en bedragen de contractkosten éénmalig € 130,-.

BELT U ONS? KIES DAN WONINGCODE 03.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1948
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Ruysstraat Bussum

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Direct