Advertentie verwijderd

Appartement Laarderweg in Bussum

1402 BK Bussum (Noord-Holland)

€1.105 Huurprijs p.m.
103 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Tegen het centrum gelegen een 4 kamer appartement op de 1e verdieping gelegen boven een winkel. Op loopafstand van het station Bussum-Zuid. Indeling: entree, fietsenberging. Gezamenlijk entree (1e en 2e etage), hal, toilet. Appartement: entree, hal, aparte keuken voorzien van een oven, kookstel en wasemkap. Woonkamer met uitzicht op de winkelstraat. 3 slaapkamers in variërende grootte. Alle slaapkamers zijn voorzien van een kledingkast. Badkamer voorzien van douche en wastafel.

Huurperiode minimaal 12 maanden. Huurprijs exclusief € 195,00 voorschot voor gas, elektra en water. Huurprijs is exclusief gemeentelijke belastingen en kabel/internet. Waarborgsom van € 1300,00. Huisdieren en roken niet toegestaan. Gunning eigenaar.

Interesse in een bezichtiging? Bel telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of email emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Rotsvast heeft de gegeven informatie met zorg samengesteld, desalniettemin kunnen er vanwege wijzigingen, zet- en drukfouten of andere redenen, afwijkingen zijn tussen voorgaande en het daadwerkelijke object. In een dergelijk geval zullen de bepalingen in de huurovereenkomst doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan de door Rotsvast gegeven informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Bouwjaar
1928
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
103 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Laarderweg Bussum

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.105 p/m
Beschikbaar per
Direct