Advertentie verwijderd

Appartement Arendshof in Capelle aan den IJssel

2903 SB Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland)

€100 Huurprijs p.m.
61 m²
3 kamers
1965

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit appartement beschikt over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en twee slaapkamers. Ook is het voorzien van een eigen berging én balkon.

Over de woonomgeving

Capelle is gelegen aan de Hollandsche IJssel. De gemeente strekt zich uit langs deze rivier tot aan de monding in de Nieuwe Maas. Daarnaast kent de gemeente Capelle aan den IJssel enkele winkelcentra, waaronder De Koperwiek, De Terp, Slotplein en de Scholver. Rond de Koperwiek, het grootste winkelcentrum, is een nieuw stadscentrum ontstaan, met een theater, de bibliotheek en het gemeentehuis. Dit winkelcentrum vind je op loopafstand. Uiteraard ligt Rotterdam letterlijk om de hoek.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 100,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 150,- per maand exclusief gas, water en elektra. Ook komen er € 24,93 aan servicekosten bij.

Direct naar dit object

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
61 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Arendshof Capelle aan den IJssel

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 100 p/m
Beschikbaar per
Direct