Advertentie verwijderd

Huis Spinner in De Knipe

8456 HZ De Knipe (Friesland)

€1.200 Huurprijs p.m.
150 m²
5 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

927728

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal ook mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.

Vragen over de woning? Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

********************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

INDELING: BEGANE GROND: Zijentree, hal, toilet, L-vormige woonkamer (ca.35 m2) met open keuken met inbouwapparatuur, bijkeuken, slaap/werkkamer (ca.9 m2), aangebouwde garage, vrije privacy biedende tuin.

1e VERDIEPING: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca.10 m2, 10 m2 en 18 m2), badkamer met douche, 2e toilet en vaste wastafel.

2e VERDIEPING: ruime zolderberging

Huurprijs De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurhuurprijs, deze is eenmalig € 195,- hoger. Meer informatie over instaphuurprijs op onze website.

Borg Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.

Overbruggingsverhuur Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

******************** Op naam zetten gas en elektra? Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1991
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
150 m²
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Spinner De Knipe

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.200 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar