Advertentie verwijderd

Appartement Engelsestraat in Delft

2627 AA Delft (Zuid-Holland)

€1.150 Huurprijs p.m.
90 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Modern en ruim (ca. 90 M²) 3-KAMER APPARTEMENT op de 5e etage met loggia-balkon op het Zuidwesten, eigen berging en parkeerplaats op afgesloten terrein. Centraal gelegen in Delft, direct tegenover het in aanleg zijnde "Van Leeuwenhoekpark", op loopafstand van het historisch centrum, vlakbij het station en de uitvalswegen A4, A13 en A20.

INDELING: entree via centrale hal en lift, entree appartement, ruime gang met modern toilet met fonteintje, woonkamer van ca. 40 m² met moderne open keuken met inbouwapparatuur, schuifpui naar loggia-balkon, berging met opstelplaats voor wasmachine, droger en cv-installatie, slaapkamer I ca. 2.28x4.07 met schuifpui naar loggia-balkon, slaapkamer II ca. 5.34x3.00 met toegang tot loggia-balkon, ruime moderne badkamer met ligbad, douche en handdoekradiator, Eigen fietsenberging op de begane grond en parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein.

Bijzonderheden:

 • de woning heeft een eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein en een eigen berging
 • de huurprijs is als volgt opgebouwd: huur € 1.150,= + € 55,39 servicekosten = totaal € 1.205,39 per maand
 • oplevering per direct

Richtlijnen tijdens een afspraak op locatie in verband met COVID-19 virus:

 • Wij schudden geen handen;

 • Kom met maximaal 2 personen naar de bezichtiging:

 • Komt op tijd! We laten alleen mensen binnen op het tijdstip van de afspraak, om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk binnen zijn;

 • 1,5 meter afstand houden tot elkaar;

 • Bent u verkouden, hoest u of heeft u koorts? Blijf dan thuis;

 • Wij willen u vragen een mondkapje te dragen tijdens de bezichtiging

Verhuurvoorwaarden:

 • Huurperiode minimaal 1 jaar.
 • U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning:

Niet-zelfstandigen: Op basis van 1 inkomen dient het bruto jaarinkomen te bedragen:

 • Minimaal 45x de kale maandhuur voor een alleenverdiener

Op basis van twee inkomens:

 • Samen minimaal 70x de maandhuur, waarbij minimaal 30x de kale maandhuur per persoon de ondergrens is. Het moet hier wel gaan om een huurovereenkomst die beide aanvragers aangaat. Zij moeten derhalve beiden als contractpartij in de huurovereenkomst worden opgenomen.

Zelfstandigen: Het bruto inkomen is gelijk aan het meerjaarsgemiddelde van de nettowinst (omzet minus bedrijfslasten) uit de bedrijfsvoering. Voor dit bruto inkomen geldt dezelfde inkomenseis als bij “inkomenseis niet zelfstandigen”. Daarnaast wordt er door de huurder een waarborgsom gesteld met een minimum van 3x de maandhuur exclusief servicekosten.

Een waarborgsom kan van toepassing zijn als het verschil – tussen uw inkomen en de gestelde eis – kleiner is dan 3 maanden de kale huurprijs van de woning. Indien een waarborgsom van toepassing is, dan dient deze vóór sleuteloverdracht te zijn bijgeschreven op rekening van eigenaar. Bij uitblijven van betaling vóór sleuteloverdracht, zal er geen sleuteloverdracht met u plaatsvinden. De waarborgsom wordt gesteld gedurende de gehele huurperiode en is derhalve voor onbepaalde tijd. Over de betaalde waarborgsom ontvangt u geen rente.

Gepensioneerden Indien u gepensioneerd bent, verzoeken wij u kopieën mee te zenden met het inschrijfformulier waaruit blijkt wat uw bruto jaarlijkse inkomsten of toeslagen zijn. Wij houden er rekening mee dat gepensioneerden circa 30% minder inkomstenbelasting betalen en met de inkomenseis wordt hier als volgt rekening mee gehouden: jaarinkomen /100X130 = ……. Het bedrag dat hieruit komt dient u dan te delen door de inkomenseis om te zien voor welk bedrag u maximaal kunt huren.

Eigen vermogen Indien u eigen vermogen heeft en dit vermogen van belang is om mee te rekenen bovenop het inkomen, dan mogen wij 10% van dit vermogen meerekenen als inkomen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
90 m²
Inhoud
200 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Engelsestraat Delft

Extra informatie

Bad
Douche
Lift
Aan park
In het centrum
In woonwijk
Vrij uitzicht

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.150 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar