Advertentie verwijderd

Appartement Ternatestraat in Delft

2612 AZ Delft (Zuid-Holland)

€950 Huurprijs p.m.
45 m²
1 kamer
Bestaande bouw

Over deze woning

Gelegen in Delft ligt dit karakteristieke appartement in de Ternatestraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 45 m2 en is gebouwd in 1934.

Uniek wonen in Delft. Dat kan goed in deze buurt. Ternatestraat is gelegen in de buurt Indische Buurt-Zuid. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Delft, . Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuten rijden.

Beschikbaar per telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Ongemeubileerd (huidige huurder is bereid meubels door te verkopen) Huurprijs EUR 800,- excl. + EUR 150 G/W/E

Voorwaarden: – Te huur, geen studenten, PHD/Master is mogelijk. – Te huur voor minimaal 12 maanden. – Geen huisdieren toegestaan.

Volg ons op Instagram (@oudedelftmakelaardij) om als eerst toegang te krijgen op de nieuwste woningen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934
Woonoppervlakte
45 m²
Inhoud
150 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Ternatestraat Delft

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 950 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.