Advertentie verwijderd

Kamer Parallelweg in Delft

2613 SL Delft (Zuid-Holland)

€635 Huurprijs p.m.
32 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Beste potentiële koper,

Per 15 september krijgen wij een een kamer beschikbaar voor de verhuur. Het gaat om een kamer op de Parallelweg te Delft van ongeveer 32m2 groot. De badkamer en keuken wordt gedeeld met nog 2 andere mensen. Alles is netjes onderhouden en het huis verkeerd zich in goede staat.

De ligging van het huis is erg mooi. Tegenover het huis is namelijk het centraal station en de Gemeente Delft te vinden. Verder bevind zich het centrum van Delft op 5 minuten loopafstand. Kortom een ideale ligging.

De huurprijs is 635 euro per maand en daarbij hanteren we een borg van 1,5 keer de maandhuur. In dit geval komt de borg dus neer op 952,50 euro. Verder werken wij met een opzegtermijn van 6 weken en verhuren wij voor minimaal één jaar, waarbij het contract daarna doorloopt in een van onbepaalde tijd. Mocht je eerder dan een jaar willen vertrekken, dan betaal je (naast je opzegtermijn natuurlijk) nog één maand extra door dan de periode dat men gehuurd heeft.

Mocht je interesse hebben, neem dan contact met ons op via een WhatsApp berichtje of reageer via deze website.

Vriendelijke groet, Ruben en Arie Hoogerbrugge

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
32 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Parallelweg Delft

Extra informatie

Douche
Toilet in badkamer
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 635 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.