Advertentie verwijderd

Appartement Binnensingel in Delfzijl

9934 BZ Delfzijl (Groningen)

€705 Huurprijs p.m.
40 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. biedt aan:

Gemeubileerd appartement centrum Delfzijl – Eemshaven – Groningen.

Binnensingel, Delfzijl. € 850 all-in.

Ben jij op zoek naar een nette, zelfstandige woonruimte in het centrum van Delfzijl? Dan is deze gerenoveerde studio wellicht iets voor jou. Deze studio is per 1 augustus beschikbaar en heeft een leuke ligging in het centrum van Delfzijl. Dit betekent ook dat de meeste voorzieningen binnen handbereik zijn (supermarkt, winkels, sport). De huurprijs voor deze studio is € 850,- en dat is inclusief alle bijkomende kosten (g/w/l, internet, tv en gemeentelijke belastingen)!

INDELING Hal, woon/slaapkamer, open keuken, badkamer voorzien van douche en vaste wastafel, toilet apart.

BIJZONDERHEDEN

  • Voor 1 persoon (evt. stel in overleg);
  • Beschikbaar voor onbepaalde tijd;
  • Minimaal 12 maanden;
  • Moderne meubilair (nog niet op foto's);
  • Buitenruimte -balkon- aanwezig;
  • Berging aanwezig;
  • Huurtoeslag niet mogelijk;
  • Parkeerplaats aanwezig;
  • Borg is 1,5 maand huur;
  • Eindschoonmaak € 200.

De studio is per 1 augustus beschikbaar voor minimaal 12 maanden, daarna is verlenging mogelijk voor onbepaalde tijd (in overleg kortere huurperioden). De kale huur bedraagt €705,- per maand. De huurprijs is €850,- incl. g/w/l, internet, tv en gemeentelijke belastingen.

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Groningen treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing. Als u na de bezichtiging wilt gaan huren is de aanbetaling op de eerste huur €150, dit is om de woning te reserveren.

Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank € 100,-.

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl/makelaar/Groningen

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Groningen Westersingel 3 9718CA Groningen telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Binnensingel Delfzijl

Extra informatie

Balkon
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 705 p/m
Beschikbaar per
Direct