Advertentie verwijderd

Appartement Ridderstraat in Den Bosch

5211 JZ Den Bosch (Noord-Brabant)

€1.075 Huurprijs p.m.
60 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Beschikbaar per 1 april!

Wonen op een unieke locatie? Heerlijk 2 kamer appartement in het hartje van het centrum!

Het appartement is gelegen op de 1e etage en wordt bereikt via de entree van de winkelruimte. Via de trap naar boven stap je in de woonkamer, open keuken en toilet. De woonkamer is speels in te delen en heeft uitzicht op de winkelstraat. De woonkamer is 25m2 (5,4 X 4,7).

De open keuken met veel lichtinval door de mooi, hoge ramen. De keuken bevat een vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en een 4 pits kookplaat. De keuken is ongeveer 10m2.

Op de tweede etage is de slaapkamer, “inloopkast” en de badkamer gelegen. De slaapkamer is 14m2 en ook weer speels in te delen. De open inloopkledingkast is 2,0 X 2,0. Tevens is in de slaapkamer de wasmachine en de droger. De open badkamer bevat een bad, douche, 2e toilet en 2 wastafels.

Zolder is ideaal voor opslag of een werkplekje.

Gedeeltelijk gestoffeerd, vloerbedekking.

Extra’s: Huisdieren en binnenhuis roken is niet toegestaan.

Contractsvorm: De woning wordt verhuurd met een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. Er wordt een minimale huurperiode (> 12 maanden) afgesproken, na verstrijken van deze periode loopt de overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Beschikbaarheid: Het object is beschikbaar per 01 april 2019.

Huurprijs: De huurprijs van deze woning bedraagt € 1.075,- per maand exclusief bijdrage servicekosten. De servicekosten bedragen € 101,02,- per maand en bevat het voorschot voor gas, water en elektra.

U dient rekening te houden met een waarborgsom ter grootte van 1 bruto maandhuur.

Huurcriteria: Wij hanteren standaard dat een huishouden een bruto maandinkomen dient te hebben van minimaal 3 x de kale maandhuur.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de woning, dan ontvangen wij graag inzage in uw persoonlijke- en financiële situatie (minimaal kopie paspoort en drie recente salarisstroken).

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Ridderstraat Den Bosch

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.075 p/m
Beschikbaar per
Direct