Advertentie verwijderd

Kamer Geldersedam in Den Bosch

5212 RC Den Bosch (Noord-Brabant)

€355 Huurprijs p.m.
14 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Studentenkamer (ca.14 m2), gelegen op de tweede verdieping in een net en verzorgd studentenhuis (met in totaal 5 kamers) dat gelegen is aan de rand van het centrum met in de directe nabijheid veel groen en recreatiemogelijkheden.

Indeling: De kamer is gelegen aan de voorzijde van het pand met een mooi uitzicht over het parken en met in de nabijheid de recreatieplas De IJzeren Vrouw. De kamer beschikt over een eigen wastafel, een inbouwkast, een hoogslaper met bureau. De badkamer wordt gedeeld met 4 bewoners, de keuken (beiden op dezelfde verdieping als de kamer) wordt gedeeld met 3 personen. Het aparte toilet bevindt zich op de eerste verdieping. Verder is in het pand een wasmachine aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Het studentenhuis heeft geen gezamenlijke woonkamer.

Algemeen: De servicekosten bedragen €55,- per maand en zijn inclusief verbruik van gas, water en elektra. Er is parkeergelegenheid voor de deur (gemeentelijke vergunning) zonder wachttijd. Deze woning is alleen geschikt voor studenten. Mooie parken en water in de directe omgeving voor recreatie. Slechts 2 minuten fietsen naar het centrum van Den Bosch. Fietsen kunnen voor het pand worden gestald.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
14 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Geldersedam Den Bosch

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 355 p/m
Beschikbaar per
Direct