Advertentie verwijderd

Appartement Akeleistraat in Den Bosch

5212 XR Den Bosch (Noord-Brabant)

€995 Huurprijs p.m.
68 m²

Over deze woning

3-KAMERAPPARTEMENT MET UITSTEKENDE LIGGING!!

Het kleinschalige appartementencomplex is gelegen aan de rand van het Bossche centrum in de wijk Orthen. Het betreft een kindvriendelijke woonwijk met diverse speeltoestellen door de gehele buurt. In de directe omgeving bevindt zich onder andere een wandel/natuurgebied, een basis en middelbare school, winkelcentrum De Rompert met winkels waaronder supermarkten, drogisterijen, slagerij en bakker, een wijkcentrum en een sportpark met onder andere een voetbal-, handbal- en tennisvereniging. Het bruisende en historische centrum van ’s-Hertogenbosch is op ongeveer 5 minuten per fiets te bereiken. De snelweg (A59 en A2) zijn op korte afstand bereikbaar.

Het appartement is gelegen op de tweede etage. De woonkamer is ruim en erg licht dankzij de grote ramen. Middels een deur is het balkon bereikbaar. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Hier is een eenvoudige doch praktische keuken geplaatst. Via deze keuken is een inpandige berging te bereiken. Hier vindt u de aansluiting voor linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. en er is genoeg ruimte om voorraad op te bergen. De CV ketel is uit 2017. Terug naar de hal kom je uit bij de badkamer. Ook de badkamer is netjes maar eenvoudig. Er zijn twee ruime slaapkamers aanwezig aan de achterzijde van het appartement.

Dit appartement heeft de beschikking over een separate privé berging voor bijvoorbeeld het stallen van fietsen.

Wil je wel alle lusten maar niet de lasten van het wonen in de binnenstad?? Neem dan snel contact met op op telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
68 m²
Adres
Akeleistraat Den Bosch

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Direct