Advertentie verwijderd

Appartement Orthenseweg in Den Bosch

5212 EA Den Bosch (Noord-Brabant)

€1.150 Huurprijs p.m.
170 m²
7 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

PER DIRECT BESCHIKBAAR!

Royaal bemeten gestoffeerde vooroorlogse dubbele bovenwoning gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping met 4 slaapkamers, ruim balkon, privé entree op de begane grond, parkeren middels een parkeervergunning voor de deur en een separate (fietsen-)berging aan een afgesloten binnenterrein.

Indeling: Na entree komt u binnen in de hal waar u de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping vindt.

1e verdieping Op de eerste verdieping is een overloop/hal, het gastentoilet met fonteintje, de woonkamer(s) en suite bestaande uit een aan de voorzijde gelegen L-vormig zitgedeelte (653x440/230 )met marmeren schouw en aparte werkhoek, schuifdeuren naar de aan de achterzijde gelegen eetkamer (440x400) met twee vaste kasten en openslaande balkondeuren. Dichte keuken (300x242) met vaatwasser, gaskoopkplaat en afzuigkap, servieskast en deur naar het balkon (600x115).

2e verdieping Op de tweede verdieping een overloop met drie daaraan grenzende slaapkamers (respectievelijk 300x242 met vaste wastafel, 419x400 met ingebouwde kast en 307x230 met vaste wastafel) en een badkamer (400x335) met ingebouwde kast, vaste wastafel en vaste kast.

3e verdieping Vaste trap (met tochtdeur) naar de derde verdieping met grote open begaanbare (hoge) zolderruimte (880x650) met dakkapel, vierde slaapkamer met dakkapel en aangrenzende hobbyruimte Op de ruime overloop bevindt zich de aansluiting van de wasapparatuur.

Het woonhuis maakt deel uit van het markante gebouwencomplex dat in 1938 onder architectuur van Lambert van Woensel werd gerealiseerd in de Amsterdamse bouwstijl. De woning beschikt over originele houten ramen, deuren en kozijnen met enkele beglazing, gedeeltelijk glas-in-lood, veel authentieke details zoals houten vloeren (deels met zeilvloerbedekking), houten paneeldeuren. Heel karakteristiek voor deze Amsterdamse architectuurstijl zijn de fraaie tegelwanden in het gehele trappenhuis en de marmeren schouwen.

Omgeving: Het dubbele bovenhuis is bijzonder aantrekkelijk gelegen aan de rand van de gezellige en fraaie historische binnenstad van 's-Hertogenbosch en in de directe nabijheid van het NS-station. De uitvalswegen A2 en A59 zijn goed bereikbaar.

Extra’s: De dubbele bovenwoning heeft een privé(fietsen) berging die door middel van een mooie afsluitbare houten poort van de openbare weg gescheiden ligt.

Huisdieren zijn in overleg.

Roken in de woning is niet toegestaan.

Het energielabel is E.

Contractsvorm: De woning wordt verhuurd met een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. Er wordt een minimale huurperiode (> 12 maanden) afgesproken, na verstrijken van deze periode loopt de overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Beschikbaarheid: Het object is beschikbaar per heden.

Huurprijs: De huurprijs van de gestoffeerde woning bedraagt € 1.150,- exclusief per maand.

U dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op gas, elektra, water, televisie en internet. Wij kunnen dit namens u verzorgen.

Huurcriteria: Wij hanteren standaard dat een huishouden een bruto maandinkomen dient te hebben van minimaal 3 x de kale maandhuur.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de woning, dan ontvangen wij graag inzage in uw persoonlijke- en financiële situatie (minimaal kopie paspoort en drie recente salarisstroken).

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
170 m²
Inhoud
525 m³
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
7 kamers
Adres
Orthenseweg Den Bosch

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.150 p/m
Beschikbaar per
Direct