Advertentie verwijderd

Appartement Vughterstraat in Den Bosch

5211 EZ Den Bosch (Noord-Brabant)

€625 Huurprijs p.m.
48 m²

Over deze woning

Ruime semi zelfstandige kamer in het hart van 's-Hertogenbosch te huur!

De kamer van ongeveer 48 m2 is beschikbaar vanaf 1 juli 2019 en is gelegen op de 3e etage van een monumentaal pand, waar je een mooi uitzicht hebt over historische gebouwen van de binnenstad.

De keuken/doucheruimte/toilet worden gedeeld met 1 vrouwelijke medebewoner.

  • De kale huurprijs bedraagt € 625,- voorschot G/W/E/S € 100,-
  • De kamer is geschikt voor maximaal 1 persoon;
  • Huisdieren en roken niet toegestaan;
  • Alleen werkende mensen worden toegelaten;
  • Minimale huurtermijn is 12 maanden;

Indeling: U betreedt het kleinschalige complex via de algemene entree gelegen aan de Vughterstraat, gelegen in de binnenstad. Middels de vaste trappen bereikt u op de 3e etage de entree van de woning. U komt binnen in de hal, welke toegang biedt tot de kamer(48m2), gezamenlijke keuken/doucheruimte/toilet. De voorzieningen worden gedeeld met 1 vrouwelijke medebewoonster. De kamer is zeer licht, beschikt over 2 grote kantelbare dakramen en wordt op dit moment voorzien van een splinternieuwe vinylvloer. Er is een vide/opbergruimte aanwezig van 4,5 X 1,5 m. De gezamenlijk keuken is o.a. voorzien van een 4-pits gaskookstel, een afzuigkap, diverse keukenkasten en een kantelraam. De gezamenlijke doucheruimte en toilet zijn beide voorzien van een vaste wastafel.

Ligging: De kamer is midden in het oude stadscentrum van ’s-Hertogenbosch gelegen. Op loopafstand bevinden zich vele leuke winkels, gezellige cafés en restaurants met de Markt als middelpunt van het centrum. Alle dagelijkse voorzieningen zijn hier binnen handbereik. Natuurgebied “Het Bossche Broek”, en de stadswal liggen direct om de hoek.

Vanaf 1 juli zal deze mooie kamer gereed zijn om een nieuwe bewoner te verwelkomen. Bent u geïnteresseerd in het huren van deze kamer? Neem dan direct contact op met ons kantoor via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
48 m²
Adres
Vughterstraat Den Bosch

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 625 p/m
Beschikbaar per
Direct