Advertentie verwijderd

Appartement Akeleistraat in Den Bosch

5212 XE Den Bosch (Noord-Brabant)

€1.075 Huurprijs p.m.
75 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

-- Interested? Please leave your info below the property info! --

Drie kamer appartement inclusief parkeerplaats gelegen op de eerste verdieping, dichtbij het centrum van 's-Hertogenbosch in de wijk Orthen.

In de directe omgeving bevindt zich onder andere een wandel/natuurgebied, een basis en middelbare school, winkelcentrum de Rompert met winkels waaronder supermarkten, drogisterijen, slagerij en bakker, een wijkcentrum en een sportpark met onder andere een voetbal-, handbal- en tennisvereniging. Het bruisende en historische centrum van ’s-hertogenbosch is op ongeveer 5 minuten per fiets te bereiken. De snelweg (a59 en a2) zijn op korte afstand bereikbaar.

Het appartement is gelegen op de eerste etage. De woonkamer is ruim en erg licht dankzij de grote ramen. Middels een deur is het balkon bereikbaar. De woonkamer staat in open verbinding met de vernieuwde keuken. Vanuit de hal kun je naar de badkamer toe, die helemaal nieuw is opgeknapt. vanuit de badkamer is een vaste inloopkast met daarachter slaapkamer 1. Terugkomend in de hal is ook slaapkamer 2, allebei aan de achterzijde van gebouw.

Er is een berging aanwezig voor het plaatsen van de wasmachine en daar hangt de C.V. installatie er is genoeg ruimte om voorraad op te bergen. De C.V. is uit 2018. Totale oppervlakte is 75m².

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1987
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
75 m²
Inhoud
180 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Akeleistraat Den Bosch

Extra informatie

Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.075 p/m
Beschikbaar per
Direct

Minimale eisen van de verhuurder

  • Je bent geen student.