Advertentie verwijderd

Appartement Oude Vlijmenseweg in Den Bosch

5223 GM Den Bosch (Noord-Brabant)

€1.250 Huurprijs p.m.
85 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

magnifiek gelegen, letterlijk aan de rand van het wester-park, nabij het centraal station, modern, licht en trendy penthouse met zeer riant dakterras (64m2) met fraai uitzicht en een berging.

ligging:

dit appartement, gebouwd in 1994, is onderdeel van een drietal kleinschalige appartementencomplexen en heeft de toepasselijke naam wolfsburchtentoren iii. Qua ligging kunnen we spreken over een gebouw wat letterlijk met haar voeten in het water staat en als het ware onderdeel is van het prachtige langgerekte stadspark, het westerpark genaamd. Het penthouse is strategisch gelegen nabij: het centraal station, het paleiskwartier, met o. A. Diverse horecagelegenheden, het centrum van de brabantse hoofdstad, het koning willem i college, de hogeschool, winkelcentrum de helftheuvel, het jeroen bosch ziekenhuis. Tevens zijn de autosnelwegen a2 en a59 in de nabijheid. Parkeren is middels een makkelijk te verkrijgen parkeervergunning, er zijn diverse parkeerplaatsen voor het complex gelegen.

indeling:

begane grond we komen het kleinschalige appartementencomplex binnen in de hal met liftinstallatie en trappenhuis. Ook zijn de bergingen van het complex hier gelegen.

vierde verdieping

de onderhavige woning is op de vierde verdieping gelegen. opvallend bij binnenkomst in de sfeervolle woonkamer met amerikaanse, grenen vloerdelen, is het vele licht wat o. A. Via twee schuifpuien binnentreedt. Ten tweede is het vrije uitzicht fantastisch en heb je natuurlijk alle privacy op de bovenste verdieping.

de moderne boretti keuken is voorzien van apparatuur zoals o. A. Vaatwasser, afzuigkap en een 5 pits gas-/oven fornuis. Naast de keuken is er een inpandige berging met opstelling c. V. Ketel. In het verlengde van de keuken is een kamer, welke thans als study in gebruik is. Andere functies zijn uiteraard ook mogelijk. Qua buitenruimte heeft deze woning een riant dakterras van circa 64 m2, er is dus altijd een plek om van de zon te genieten. Via de hal zijn de slaapkamer en de badkamer te bereiken. De witte en moderne badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een toilet. De hoofdslaapkamer is aan de zijkant van het complex gelegen.

huurprijs is exclusief g/w/l beschikbaar voor 12 maanden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Oude Vlijmenseweg Den Bosch

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Direct