Advertentie verwijderd

Appartement Emmaplein in Den Bosch

5211 VZ Den Bosch (Noord-Brabant)

€1.295 Huurprijs p.m.
65 m²

Over deze woning

Ruim en volledig gemeubileerd loft met eigen externe berging op de begane grond en eigen parkeerplaats in de parkeergarage!

De woning beschikt over hoge raampartijen en is zeer speels ingedeeld. Kenmerkend voor dit specifieke loft is dat er middels een slimme constructie een apart slaapgedeelte gerealiseerd is. Daarnaast heeft het loft een open keuken, een fraai en hoogwaardig afgewerkte badkamer voorzien van inloopdouche en een separate toiletruimte alsmede een praktische was-/bergruimte. Daarnaast is het loft zeer smaakvol en eigentijds gemeubileerd!

Kortom:

Geweldige ligging linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. centraal en station en centrum Modern complex met hoogwaardige afwerking Eigen berging op de begane grond Eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Mocht u de woning graag willen bezichtigen of wilt u graag meer informatie? Neem dan direct contact op met ons kantoor op telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. U mag natuurlijk ook altijd binnenlopen bij ons kantoor aan de Schaarmeesterstraat 194 te 's-Hertogenbosch.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
65 m²
Adres
Emmaplein Den Bosch

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.295 p/m
Beschikbaar per
Direct