Advertentie verwijderd

Kamer Bethaniestraat in Den Bosch

5211 LG Den Bosch (Noord-Brabant)

€451 Huurprijs p.m.
15 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

De Bethaniestraat is ideale straat (gelegen tussen de Hekellaan en de Hinthamerstraat) voor iemand die in het centrum van Den Bosch wil wonen maar niet direct op de drukte zit te wachten. De kamer beschikt over een eigen keukentje.

Alleen beschikbaar voor studenten of werkende personen tot 27 jaar.

Nette kamer gelegen op de begane grond aan de achterzijde van het pand dichtbij het centrum van de stad. Entree, badkamer en toilet worden gedeeld met slechts 1 ander persoon! De kamer heeft een inbouwkast en is voorzien van laminaat. De keuken bestaat uit een keukenblok met afzuigkap. Koelkast en gaskookplaat zijn ter overname. Ook de lamellen en gordijnen zijn ter overname.

Huurcondities

  • Huurprijs is inclusief servicekosten, g/w/l en warmte. – Huurtermijn minimaal 12 maanden. – Als zekerheidstelling wordt een waarborgsom gevraagd ter grootte van 2 maanden huur. – Er wordt een inkomenstoets uitgevoerd waarbij de huurder minimaal 3 maal de huurprijs dient te verdienen op maand basis. Dit dient aangetoond te worden aan de hand van recente salarisstroken en een werkgeversverklaring. Indien hier niet aan voldaan kan worden, dient er een borgsteller aangesteld te worden.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Bouwjaar
1938
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
15 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Bethaniestraat Den Bosch

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 451 p/m
Beschikbaar per
Direct