Advertentie verwijderd

Appartement Achter de Mollen in Den Bosch

5211 MZ Den Bosch (Noord-Brabant)

€1.475 Huurprijs p.m.
83 m²
3 kamers

Over deze woning

Uniek gerenoveerd achterhuis (2018) in Rijks monumentaal pand uit ca. 1800 met een rijke historie gelegen in het centrum van ‘s-Hertogenbosch.

Via de steeg Achter de Mollen vind je het ruime achterhuis op nummer 1. De entree bevindt zich op de begane grond, waar je binnenkomt in de keuken. Deze refurbished Siematic keuken beschikt over alle mogelijke apparatuur. De keuken heeft tevens openslaande deuren naar de tuin.

Aangrenzend aan de keuken is er een hal met trap naar de ruime woonkamer. Vanuit de woonkamer heb je een mooie zichtlijn richting de slaapkamers en badkamer. Alle ramen in deze gang zijn voorzien van dubbel monumentenglas en beschikken over de oude tuimelfunctie.

In de slaapkamers is gebruik gemaakt van wandverwarming. In de keuken en woonkamer is er vloerverwarming aanwezig. De verdieping is met uitzondering van de badkamer voorzien van een fraaie houten vloer.

Borg €3090,00 Per direct beschikbaar Servicekosten €60 p.m. Huurprijs is exclusief gas, water en electra en gemeentelijke heffingen

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Benedenwoning)
Woonoppervlakte
83 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Achter de Mollen Den Bosch

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.475 p/m
Beschikbaar per
Direct