Advertentie verwijderd

Appartement Westwal in Den Bosch

5211 DC Den Bosch (Noord-Brabant)

€850 Huurprijs p.m.
42 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Benedenwoning met tuin. De woning is gelegen aan de Westwal, een unieke plek in het Centrum van Den Bosch. De woning is zelfstandig en wordt in gestoffeerde staat verhuurd.

Indeling: Gedeelde entree ( met 1 ander appartement). Binnenkomst in de woonkamer, (oppervlakte ca. 24 m2) deze bestaat uit twee delen. De woonkamer is door de hoogte en grote ramen een fijne lichte ruimte.

Slaapkamer: Inpandige slaapkamer die aan twee kanten kan worden bereikt. Oppervlakte van de slaapkamer ca. 8m2.

Aan de achterzijde van de woning vinden we de gesloten keuken. In de keuken is genoeg ruimte voor het plaatsen van een koelkast. Via de keuken is er toegang tot de badkamer voorzien van douche en toilet. De keuken en het toilet zijn basic uitgevoerd.

Daarnaast kun je via de keuken direct de aan de achterzijde van het pand de tuin in lopen, oppervlakte ca. 14 m2.

Parkeren en huren in de binnenstad van Den Bosch

Parkeren in de binnenstad kan via een vergunning welke via de gemeente kan worden aangevraagd. Voor het verkrijgen van een permanente (24-uurs) vergunning is er een wachtlijst in de binnenstad. Het is wel mogelijk om per direct een avond vergunning te verkrijgen via de gemeente, daarmee kun je van maandag tot en met zaterdag van 17.00u tot 10.00u parkeren en zondag de gehele dag. Voor meer informatie over mogelijkheden kunt u terecht op linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Bijzonderheden: – Leuk appartement op een bijzondere plek in de Bossche binnenstad.

  • Het appartement wordt voorzien van vloeren opgeleverd (laminaat / vloerbedekking) – Tuin aan de achterzijde – 1 slaapkamer – Waarborgsom €850,00 – De huurprijs is exclusief de kosten van GWE, hiervoor zijn eigen voorzieningen/ meters aanwezig – Minimale huurperiode 12 maanden – Geen huisdieren toegestaan
  • Verhuurder heeft aangegeven sterk de voorkeur te hebben om deze woning aan 1 persoon te verhuren.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Benedenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
42 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Westwal Den Bosch

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Direct