Advertentie verwijderd

Appartement Orthenstraat in Den Bosch

5211 SX Den Bosch (Noord-Brabant)

€995 Huurprijs p.m.
60 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Appartement met industriële look in hartje Centrum.

Gezamenlijk entree met bellentableau.

1e verdieping : oppervlakte 60m²

Je komt binnen in een hal, vanwaar je elk vertrek kan betreden. links de woonkamer van 30m² voorzien van ramen over de gehele breedte gelegen aan de kant van de Orthenstraat. Open keuken voorzien van koelkast, vaatwasser, combi-oven, spoelbak en kookplaat op het kookeiland.

Slaapkamer 13m² gelegen aan de voorzijde, daarnaast de inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine. Rechts in de hal bevind zich de badkamer, voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel.

extra: berging in het souterrain en gezamenlijke binnentuin.

Huurprijs € 995 servicekosten € 45 minimale huurperiode 12 maanden

Terug naar hoe het ooit was, dat kan niet meer. Maar het gebouw heeft wel weer eenzelfde uitstraling als de gebouwen ernaast. Sinds het eerste deel van de negentiende eeuw stond de Korenbeurs op deze plek, en daarom heeft het pand ook weer deze naam. Dat beursgebouw, met grote bogen als ramen en deuren aan de voorzijden, deed echter niet lang dienst als graanhandel. In 1909 vestigde zich er een politiepost. Tijdens de bevrijding raakte het pand vervolgens zwaar beschadigd. De politie vertrok in 1945 en de Korenbeurs werd in zijn geheel afgebroken voor nieuwbouw. Het Arbeidsbureau vestigde zich in het pand, later gevolgd door een aantal katholieke instellingen, waaronder de Katholieke Bijbel Stichting.

Er zit bijvoorbeeld een volwaardige kelder in het pand, waar we de bergingen voor de appartementen hebben ondergebracht. De appartementen hebben daarnaast een erg hoog plafond, tot drie meter dertig. Dat maakt dat alle appartementen een loft-achtige sfeer krijgen.

Op de plattegrond krijgt u een goede indruk van hoe de indeling is van het appartement. Het gebouw is voorzien van een lift en onder het gebouw bevind zich een souterrain waar de bergingen zijn gemaakt, ieder appartement heeft daar zijn eigen berging waar fietsen kunnen worden geplaatst.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
60 m²
Perceeloppervlakte
58 m²
Inhoud
160 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Orthenstraat Den Bosch

Extra informatie

Garage
Lift

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Direct