Advertentie verwijderd

Appartement Oranje Nassaulaan in Den Bosch

5211 AX Den Bosch (Noord-Brabant)

€1.750 Huurprijs p.m.
120 m²
5 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Prachtig monumentaal appartement op een ideale locatie! Aan de rand van het "Bossche centrum" bevindt zich dit zeer ruime en karakteristieke appartement wat gekenmerkt wordt door veel ruimte en een fantastische ligging.

Daarnaast beschikt deze woning over maar liefst 3 slaapkamers Via de voordeur en vaste trap komt u in de hal. Vanuit hier zijn zowel de woonkamer, de keuken en de vaste trap naar de tweede etage te bereiken.

De woonkamer en suite is ruim van opzet en beschikt aan zowel de voor- als achterzijde over grote raampartijen welke zorgen voor zeer veel lichtinval. Ook is de woonkamer voorzien van een keurige laminaatvloer, een schouw, glas-in-loodramen en diverse inbouwkasten. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een ruime koelkast en een 5-pits gasfornuis.

Middels de vaste trap is de tweede etage te bereiken. Hier zijn maar liefst 3 slaapkamers, de badkamer en het buitenterras gevestigd. De slaapkamers zijn alle zeer ruim en voorzien van splinternieuwe vloerbedekking en inbouwkasten.. De badkamer is volledig betegeld en is o.a. voorzien van een douche, een dubbele wastafel en een toilet. Middels een deur aan de achterzijde is het buitenterras te bereiken.

De Oranje Nassaulaan ligt net buiten het centrum in de wijk ’t Zand. Dit gebied is ook het eerste gebied dat omstreeks 1885 buiten de oorspronkelijke stadsmuren is bebouwd. De wijk heet ’t Zand omdat de grond ongeveer 4 meter is opgehoogd om bebouwing mogelijk te maken. Kenmerkend voor de wijk is het duidelijke stratenplan.

Ten tweede vertoont de wijk een zekere onderlinge architectonische samenhang, dit blijkt o.a. uit een veelvuldig gebruik van traditionele bouwtechnieken en veelal toepassingen van 17e eeuwse Hollandse rénaissance stijlkenmerken. Over de ligging van de woningen ten opzichte van de binnenstad van de Brabantse hoofdstad kunnen we kort zijn.

Alle faciliteiten, waar ’s-Hertogenbosch zo bekend om staat, liggen op loopafstand. Van de Sint Jan tot de gezellige terrasjes op de Parade, de Uilenburg, het Museumkwartier en natuurlijk de winkels, dat is het voordeel van leven en wonen nabij de binnenstad. Zoekt u de rust en de natuur, op loopafstand is het natuurreservaat het Bossche Broek, waar u heerlijk kunt ontspannen. De rivier de Dommel met haar groene wallen ligt slechts enkele meters van de voordeur vandaan, een heerlijke plek om te wandelen en prima route richting ’t reeds voornoemde reservaat ’t Bossche Broek.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1903
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
120 m²
Perceeloppervlakte
140 m²
Inhoud
310 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Oranje Nassaulaan Den Bosch

Extra informatie

Kelder
Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.750 p/m
Beschikbaar per
Direct