Advertentie verwijderd

Appartement Orthenstraat in Den Bosch

5211 SX Den Bosch (Noord-Brabant)

€995 Huurprijs p.m.
56 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

De foto's zijn ter indicatie

Appartement 1e verdieping : oppervlakte 56m² + balkon 6m² met uitzicht op de binnentuin 1 slaapkamer 13m² aangrenzend de badkamer voorzien van een inloopdouche en wastafel. woonkamer 30m² mooie lichtinval door de grote ramen met openslaande deuren. Open keuken voorzien van koelkast, vaatwasser, combi-oven, spoelbak en kookplaat op het kookeiland.

Apart toilet, aparte berging inpandig met aansluiting wasmachine extra berging in het souterrain.

huurprijs € 995 servicekosten € 45 minimale huurperiode 12 maanden

Terug naar hoe het ooit was, dat kan niet meer. Maar het gebouw heeft wel weer eenzelfde uitstraling als de neoklassieke gebouwen ernaast. Sinds het eerste deel van de negentiende eeuw stond de Korenbeurs op deze plek, en daarom heeft het pand nu ook deze naam. Het beursgebouw, met grote bogen als ramen en deuren aan de voorzijden, deed echter niet lang dienst als graanhandel. In 1909 vestigde zich er een politiepost. Tijdens de bevrijding raakte het pand vervolgens zwaar beschadigd. De politie vertrok in 1945 en de Korenbeurs werd in zijn geheel afgebroken voor nieuwbouw. Het Arbeidsbureau vestigde zich in het pand, later gevolgd door een aantal katholieke instellingen, waaronder de Katholieke Bijbel Stichting.

Waar het pand voor de renovatie van buiten niet door iedereen als mooi werd ervaren, is het van binnen eigenlijk een prachtig pand. Er zit bijvoorbeeld een volwaardige kelder in het pand, waar we de bergingen voor de appartementen hebben ondergebracht. De ruimtes hebben daarnaast een erg hoog plafond, tot drie meter dertig. Dat maakt dat alle appartementen een loft-achtige sfeer krijgen.

Op de plattegrond krijgt u een goede indruk van hoe de indeling is van het appartement. Het gebouw is voorzien van een lift en onder het gebouw bevind zich een souterrain waar de bergingen zijn gemaakt, ieder appartement heeft daar zijn eigen berging waar fietsen kunnen worden geplaatst.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
56 m²
Perceeloppervlakte
56 m²
Inhoud
145 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Orthenstraat Den Bosch

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar