Advertentie verwijderd

Appartement Kooikersweg in Den Bosch

5224 AT Den Bosch (Noord-Brabant)

€105 Huurprijs p.m.
100 m²
5 kamers
1980

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen. Keurige woning in Den Bosch

Met een omvang van 5 kamers heb je alle vrijheid om lekker te genieten in jouw woonruimte. Daarnaast hoef je niet ver te lopen om je auto te parkeren, dit kan namelijk gewoon in de buurt van het appartement. Je lievelingseten maak je klaar in de bijbehorende keuken. Oeps! Je bent nog een ingrediënt vergeten voor je eten… Geen probleem, op loopafstand is winkelcentrum Helftheuvelpassage te vinden waar maar liefst 80 winkels zijn gehuisvest.

Meerdere kamersIs je familie op bezoek? Met 4 slaapkamers kunnen ze gezellig blijven logeren. Met de fiets of auto ben jij zo in ’s-Hertogenbosch centrum en daarmee dus ook heel flexibel.

In de Brabanthallen is altijd wel iets leuks te beleven, met genoeg evenementen en entertainment verveel jij je nooit. Gelukkig woon je op fietsafstand van de Brabanthallen en station ’s-Hertogenbosch. Ideaal voor de doeners.

Maandelijkse kosten

Voor deze woning is een voorkeur voor twee personen die hier willen samenwonen.

Wil jij samenwonen in deze woning? Geen probleem, want voor € 105,- per persoon is dat mogelijk. Alleen wonen kan ook, maar dan voor een prijs van € 160,- per maand. Servicekosten zijn wel van toepassing waarbij een vast bedrag geldt van €40,- per maand.

Alle kosten zijn exclusief gas, water en elektra.

Ben jij om? Voel jij je meteen aangesproken en wil je nu nog kans maken op deze antikraak woning? Schrijf je dan snel in en reageer, dan kan het zomaar jouw woning zijn!

_ De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte._

Direct naar dit object

Let op: Dit betreft een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 15 euro per jaar.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1980
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Kooikersweg Den Bosch

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 105 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar