Advertentie verwijderd

Appartement van Noremborghstraat in Den Bosch

5212 NA Den Bosch (Noord-Brabant)

€900 Huurprijs p.m.
50 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Per 1 juli 2021 is dit mooie 3-kamer appartement beschikbaar! Gelegen op een toplocatie in 's-Hertogenbosch!

U komt binnen in een gezamenlijke hal met direct een trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevindt zich de voordeur naar het appartement op de tweede én derde verdieping.

Op de tweede verdieping bevinden zich de woonkamer, keuken, eerste slaapkamer, badkamer en wasmachine-aansluiting. De woonkamer oogt ruim en licht door de fijne licht inval van de ramen. De keuken beschikt over een 4-pits kookplaat. Er is een apart zit- en eetgedeelte. De slaapkamer op deze verdieping is een ruime slaapkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Op de bovenliggende verdieping bevindt zich de tweede slaapkamer en nog een apart gedeelte waar je een werkplek kan creëren. Ideaal dus! Het appartement is gas-vrij en beschikt over infrarood verwarming.

Heb je altijd al dicht bij het centrum willen wonen? Dan is dit je kans!

De kale huurprijs bedraagt € 900,- exclusief de servicekosten van €35,- De voorschotkosten voor water en elektra bedragen € 150,-.

De waarborgsom is eenmalig € 1085,-.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1930
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
van Noremborghstraat Den Bosch

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 900 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.