Advertentie verwijderd

Studio Kalverstraat in Den Bosch

5223 AE Den Bosch (Noord-Brabant)

€825 Huurprijs p.m.
45 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Prachtige studio met slaapvide te huur!

Zeer mooie, recent gerenoveerde en keurig afgewerkte woonruimte op de derde verdieping met een super lichtinval door de vele ramen. De woning wordt in perfecte staat opgeleverd en is direct te bewonen. De woning is voorzien van een ingerichte keuken, leuk woongedeelte, nette badkamer en slaapvide! Het centrum van de stad ligt op enkele minuten afstand, evenals het centraal station. Parkeren in de straat kan middels een direct verkrijgbare vergunning!

Indeling; Gezamenlijke entree met trapopgang naar de tweede verdieping. We betreden de woning op de tweede verdieping. Middels een vaste trap bereikt u de derde verdieping. In het trapgat is een extra bergruimte gecreëerd. Direct bij binnenkomst treft u links een keurig nette volledig ingerichte keuken met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, etc. Rechts treft u een betegelde badkamer met wastafel, douche en zwevend toilet. Verder heeft u in de woonruimte een plek voor een eettafel en een zithoek. Onder het dakbeschot beschikt u over een slaapvide! De woning heeft een fantastische ruimtelijke sfeer door hoogte.

Te huur per 1 juli voor een minimale huurperiode van 12 maanden.

Waarborgsom gelijk aan een maand huur.

De huurprijs is exclusief energie en water.

Twee personen toegestaan.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
45 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Kalverstraat Den Bosch

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 825 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.