Advertentie verwijderd

Appartement Kerkstraat in Den Bosch

5211 KE Den Bosch (Noord-Brabant)

€1.050 Huurprijs p.m.
60 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Prachtige maisonette met 2 slaapkamers in hartje centrum van 's-Hertogenbosch.

De Kerkstraat mag één van de beste locaties van ’s-Hertogenbosch worden genoemd. Binnen 5 minuten bent u bij één van de vele gezellige restaurants of cafés die ’s-Hertogenbosch rijk is. Ook de markt, het Zuiderpark, natuurgebied Het Bossche Broek en de Sint-Janskathedraal liggen op korte loopafstand.

Naast alle nabije voorzieningen zit u op deze locatie ook nog eens eerste rij bij alle festiviteiten die in ’s-Hertogenbosch worden georganiseerd.

De stad staat bekend om haar indrukwekkende historische ambiance, de Sint-Janskathedraal, de Binnendieze en de vele Rijks- en gemeentemonumenten. De hertogstad koestert ze, maar heeft ze allang verweven in haar moderne karakter.

Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een gasfornuis, koelkast met vriesvak en vaatwasser. Via een vaste trap is de slaapverdieping te bereiken. Hier bevinden zich de twee slaapkamers en een badkamer. Aansluiting voor wasmachine in aparte berging bij de cv-ketel op de 2de verdieping.

Huurcondities

– Huurtermijn minimaal 12 maanden. – Als zekerheidstelling wordt een waarborgsom gevraagd ter grootte van 2 maanden huur. – Er wordt een inkomenstoets uitgevoerd waarbij de huurder minimaal 3 maal de huurprijs dient te verdienen op maand basis. Dit dient aangetoond te worden aan de hand van recente salarisstroken en een werkgeversverklaring. Indien hier niet aan voldaan kan worden, dient er een borgsteller aangesteld te worden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Maisonette)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
60 m²
Inhoud
115 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Kerkstraat Den Bosch

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.050 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.