Advertentie verwijderd

Appartement Hinthamereinde in Den Bosch

5211 PN Den Bosch (Noord-Brabant)

€1.125 Huurprijs p.m.
50 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Mooi gerenoveerd appartement en luxe afgewerkt, het appartement gelegen op de eerste verdieping van een nieuw appartementencomplex. Vanaf deze lokatie loopt u in enkele minuten de binnenstad in. Parkeren is geen probleem, bij het appartement zit namelijk een eigen parkeerplaats. Tevens is er een berging op de begane grond.

U komt binnen op de begane grond via de gezamenlijke entree. Middels de trap bereikt u de verschillende appartementen. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping aan de voorzijde! Via de voordeur stapt u binnen in de hal met toegang tot CV ruimte, een toilet en een kleine kamer. Tevens biedt de hal toegang tot de lichte woonkamer met open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien! Vanuit de woonkamer bereikt u de slaapkamer met aansluitend de badkamer. De badkamer beschikt over een wastafelmeubel, radiator en inloopdouche. Het hele appartement is opgeknapt en voorzien van moderne elementen, zoals de stalen deur.

De kale huurprijs bedraagt €1020,- verplichte parkeerkosten bedragen €50,- en de servicekosten €55,-

De totale huurprijs bedraagt dus inclusief parkeerplaats €1125,- dit is excl. gas, alectra en water, de waarborgsom staat gelijk aan één maand huur.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
50 m²
Inhoud
141 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Hinthamereinde Den Bosch

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.125 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.