Advertentie verwijderd

Kamer Lagelandstraat in Den Bosch

5213 CR Den Bosch (Noord-Brabant)

€360 Huurprijs p.m.
18 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. heeft voor u gevonden: studentenkamer op 10 minuten fietsen van centrum 's-Hertogenbosch en 5 minuten van Station Oost en winkelcentrum Rivierenplein.

Gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde, bestaande uit een woon/slaapkamer met keukenblok inclusief 2-pits kookplaat en koelkast met vriesvak en met medegebruik van de gezamenlijke badkamer, toiletten en de overige gemeenschappelijke ruimten.

Huurprijs is inclusief gas, water, warmte en elektra.

Huurcondities:

  • Maximaal 1 persoon
  • Geen huisdieren toegestaan – Huurtermijn minimaal 12 maanden. – Als zekerheidstelling wordt een waarborgsom gevraagd ter grootte van 1 maand huur. – Er wordt een inkomenstoets uitgevoerd waarbij de huurder minimaal 3 maal de huurprijs dient te verdienen op maand basis. Dit dient aangetoond te worden aan de hand van recente salarisstroken en een werkgeversverklaring. Indien hier niet aan voldaan kan worden, dient er een borgsteller aangesteld te worden.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Bouwjaar
1957
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
18 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Lagelandstraat Den Bosch

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 360 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.