Advertentie verwijderd

Studio Orthen in Den Bosch

5231 XS Den Bosch (Noord-Brabant)

€820 Huurprijs p.m.
55 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

studio gelegen op de derde verdieping (lift aanwezig) oppervlakte 55m² huurprijs € 820 servicekosten € 45 voorschot g/w/e € 100 huurperiode minimaal 12 maanden

Wie ‘s-Hertogenbosch zegt, zegt Bourgondisch genieten. Lekker op de fiets naar de stad, om neer te strijken op je favoriete terrasje. En daarna heerlijk eten in jouw favoriete cafeetje of bistro. Of met de bus naar de weekmarkt, om te neuzen in de kraampjes en te shoppen in een van de tientallen typisch Bossche winkeltjes. Als bijna-centrumbewoner heb je geen last van volle parkeergarages. Best prettig!

Natuurlijk is ‘s-Hertogenbosch ook de stad van de Sint Jan. Van kunstenaar Jheronimus Bosch. Maar is er nog veel meer. De Verkadefabriek bijvoorbeeld, waar je terecht kunt voor film of theater. En eens per jaar vindt het Theaterfestival Boulevard plaats op het festivalplein aan de voet van de St. Janskathedraal en in de Bossche theaters en concertzalen. Voorstellingen, concerten en kinderactiviteiten: er is voor iedereen iets te ontdekken.

De woningen aan Orthen hebben het beste van twee werelden. Met de fiets ben je binnen een paar minuten in het gezellige centrum van ‘s-Hertogenbosch. De stad van ontdekken, winkelen, eten, drinken en genieten van oude bouwkunst of juist nieuwe cultuur.

Als je in Orthen woont is ook de natuur dichtbij. Perfect voor liefhebbers van groen, water en frisse buitenlucht. De wijk is ruim opgezet, zodat er alle plek is om te wandelen, elkaar te ontmoeten en te spelen. Wil je er echt even uit, dan is de Ertveldplas op loopafstand. Je hoeft alleen maar het dijklint te volgen. Trimmen, slenteren (met of zonder hond) of ravotten; het kan allemaal in dit mooie natuurgebied.

Je dagelijkse boodschappen haal je natuurlijk het liefst in de buurt. Dat kan in winkelcentrum de Orthenpoort of De Rompert (met diverse winkels en supermarkten). Ook om te sporten hoef je niet ver te gaan. Op het sportpark aan de overkant van de Orthenseweg, kun je volop voetballen, handballen en tennissen. En in de nabijgelegen sportzalen zijn verschillende sportverenigingen actief. Tenslotte is Orthen gunstig gelegen ten opzichte van de grote verbindingswegen. De A2, A59 en het treinstation zijn prima bereikbaar.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
55 m²
Perceeloppervlakte
58 m²
Inhoud
150 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Orthen Den Bosch

Extra informatie

Lift
Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 820 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.