Verhuurd

Appartement Statenlaan in Den Bosch

5223 LG Den Bosch (Noord-Brabant)

€840 Huurprijs p.m.
58 m²
2 kamers
2008

Over deze woning

Twee-kamerappartement gelegen in appartementencomplex “Markiezenhof”.

Het Paleiskwartier is ontworpen als gemengd woon- en werkgebied: men vindt er diverse appartementencomplexen, hogere onderwijsinstellingen, het Paleis van Justitie, advocatenkantoren, bedrijven, banken, cafés, restaurants, fitnesscentra, winkels en een modern stadspark. Het appartement bevindt zich op loopafstand van een supermarkt, het centraal station van ’s-Hertogenbosch, de historische Bossche binnenstad en prachtige natuurgebieden zoals de Gemert, de Moerputten en het Bossche Broek. En bovendien vlakbij de aansluiting van de snelwegen A59 en A2.

Indeling

Aan de statenlaan bevindt zich de gemeenschappelijke entree van het hoogwaardig afgewerkte appartementencomplex ‘Markiezenhof'. De gemeenschappelijke entree is voorzien van postbussen en bellentableau met videofooninstallatie en biedt middels het trappenhuis of de lift toegang tot het appartement gelegen op de tweede verdieping.

Achter de voordeur van de Statenlaan 331 bevindt zich de entree, voorzien van een laminaatvloer, welke naar de slaapkamer is door gelegd. Vanuit de entree heeft u toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de zijkant van het appartementencomplex en bevindt zich aan een autovrije straat. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer in lichte kleurstelling en biedt u voldoende indelingsvrijheid. Vanuit de woonkamer is het zonnige, balkon gelegen op het zuiden bereikbaar. De halfopen keuken is geplaatst in een hoekopstelling en uitgevoerd in een lichte kleurstelling.

Vanuit de entree is de slaapkamer bereikbaar. De riante slaapkamer biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en een kastenwand. Vanuit de slaapkamer heeft u eveneens toegang tot het balkon.

De badkamer is uitgevoerd in een moderne kleurstelling en voorzien van een douchecabine en een wastafel. Tevens beschikt de badkamer over voldoende ruimte voor het plaatsen van een kast. De separate toiletruimte is uitgevoerd in dezelfde kleurstelling als de badkamer en beschikt over een zwevend closet en een fonteintje.

Het appartement beschikt over een technische ruimte, waar zich de opstelling van de wtw-installatie bevindt en de aansluitingen voor de wasapparatuur.

In het souterrain heeft u de beschikking over uw eigen praktische berging.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
2008
Woonoppervlakte
58 m²
Inhoud
174 m³
Aantal kamers
2
Adres
Statenlaan Den Bosch

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 840 p/m
Beschikbaar per
15 december 2016