Advertentie verwijderd

Appartement IJsselsingel in Den Bosch

5215 CN Den Bosch (Noord-Brabant)

€1.195 Huurprijs p.m.
84 m²
4 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

  • Top uitzicht
  • Gunstige ligging
  • Ruim appartement

Introductie op de 4e verdieping van het complex kijkt u vanuit dit appartement uit over de Oosterplas in Den Bosch, een uitermate rustgevend aanzicht zonder daarbij de gemakken van de stad te hoeven missen. Want, naast het uitzicht, is dit appartement ook zeer kortbij het centrum van de stad gelegen. De woonruimte zelf is lekker ruim van opzet, met 3 slaapkamers, een gesloten keuken, een separaat toilet en aparte badkamer en, tot slot, een ruim balkon met een opbergkast in de wand.

Qua voorzieningen zit het meer dan goed, vanuit uw appartement bent u binnen no time in de eerste supermarkt (de Jumbo aan de Waalstraat), of bij een van de andere daar gelegen winkels. Mocht u hier niet de juiste winkel vinden, dan is het stadscentrum op tien fietsminuten van uw appartement verwijderd. Overigens zijn er ook verscheiden sportfaciliteiten in de buurt zoals Hockeyclub 's-Hertogenbosch, zeilvereniging Oosterplas of sportschool easyActive, ware het niet dat u ook gewoon een heerlijk rondje kunt joggen om de Oosterplas in uw voortuin. Tot slot is de belangrijke uitvalsweg de A2 binnen 5 autominuten te bereiken.

Zoekt u een appartement, met een wijds uitzicht en toch alle faciliteiten nabij? Dan is dit echt een must have voor u.

Parterre Gezamenlijke entree, hal met bellenplateau met intercom en brievenbussen, berging en lift.

4e Verdieping Vanaf de galerij betreedt u de hal met garderobe en meterkast. Aansluitend vindt u de woonkamer met aan de linkerzijde toegang tot de keuken en aan de rechterzijde toegang tot een hal. Helemaal aan het eind van de woonkamer vindt u de deur naar het balkon. De voorgenoemde hal verschaft u toegang tot het toilet, de badkamer en de drie slaapkamers. De aan de achterkant gelegen slaapkamer beschikt nog over een aparte deur naar het balkon (met opbergkast).

Bijzonderheden Prachtig en wijds uitzicht over de Oosterplas; Ruim 4 kamerappartement; Prettige lichtinval; Het appartementencomplex is voorzien van een lift met intercominstallatie; Gratis parkeergelegenheid aanwezig aan zijkant en voor het complex; Zeer gunstige locatie met alle faciliteiten nabij; Appartement wordt gemeubileerd aangeboden en is beschikbaar per 18 december 2018 t/m december 2019 Huurprijs is inclusief g/w/l en warmte.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1962
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
84 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
IJsselsingel Den Bosch

Extra informatie

Tuin
Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.195 p/m
Beschikbaar per
Direct