Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte Jan van Nassaustraat in Den Haag

2596 BT Den Haag (Zuid-Holland)

€550 Huurprijs p.m.
Gestoffeerd
Bestaande bouw
1900

Over deze woning

Mooie kantoorruimte(25m2) te huur in de prachtige Nassaubuurt!

Indeling Entree in een prachtige historische hal voorzien van marmeren vloer en linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. opgang op de begane grond. Entree in mooie lichte (semi-gemeubileerde) studio voorzien van keuken,schouw,houten vloer en hoog plafond met ornamenten.

Buurt Het kantoor bevindt zich in een groene rustige buurt maar op steenworp afstand van de belangrijke uitvalswegen richting Rotterdam, Amsterdam, Utrecht. Den Haag CS is op loopafstand net zoals de bekende winkelstraat "de Weischenbruchstraat".

Openbaar Vervoer Er zijn ruim 30 verschillende openbaar vervoer mogelijkheden die zowel naar Den Haag Centraal Station, als Station Hollands Spoor vervoeren vanuit de binnenstad. Beide Station zijn met het openbaar vervoer op enkele minuten van de binnenstad verwijderd. Voor een overzicht van alle tram en buslijnen in het centrum van Den Haag kunt u het beste de volgende website raadplegen: linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Extra informatie • De ruimte is alleen beschikbaar als kantoorruimte • De huurprijs bedraagt € 550- Incl G/W/L TV en Internet

Voor meer informatie neem contact met ons op!

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900
Interieur
Gestoffeerd
Adres
Jan van Nassaustraat Den Haag

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 550 p/m
Beschikbaar per
Direct